Red Raspberry Extract

Speciale prijs € 38,50 Normale prijs € 42,50
Op voorraad
SKU 3001

Red Raspberry Extract wordt gewonnen uit de zaden van de framboos en bevat veel ellaginezuur. 

Inhoud: 120 capsules

Omschrijving

Red Raspberry

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Hawaiian Noni
Gebruik
Tenzij anders aanbevolen: Neem 1 tot 3 keer per dag 1 capsule in tijdens de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
ingredients
Ingrediënten (per capsule): 700 mg Red Raspberry extract, 33 mg shiitake poeder, 33 mg eikhaas poeder, 33 mg gesteelde lakzwam poeder, gelatine (capsulewand), siliciumdioxide (smeermiddel), magnesiumstearaat (antiklontermiddel). Inhoud: 120 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: in zijn oorspronkelijke verpakking, droog en koel bewaren. Mogelijke sporen van melk, soja, gluten, eieren, noten, vis en schaaldieren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Red Raspberry vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft, jonger bent dan 18 jaar of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.