PectaClear

€ 82,50
Op voorraad
SKU 512

PectaClear is een mix van PectaSol-C Modified Citrus Pectine (MCP) en gemodificeerde alginaten uit zeewier.

Inhoud: 180 capsules

Omschrijving

PectaClear is een mix van PectaSol-C Modified Citrus Pectine (MCP) en gemodificeerde alginaten uit zeewier. Deze ingrediënten werken samen synergetisch.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
EcoNugenics
Gebruik
Als een voedingssupplement. Neem twee keer per dag 3 capsules op een lege maag (tenminste 30 minuten voor of 2 uur na de maaltijd) voor een intensieve reiniging. Voor gebruik op de lange termijn, neem 2 keer per dag 1 capsule op een lege maag (tenminste 30 minuten voor of 2 uur na de maaltijd), of zoals aanbevolen door uw voorschrijver.
ingredients
Samenstelling per dagdosering:
  Total Carbohydrates Dietary Fiber Sodium Potassium PectaSol-C Modified Citrus Pectin Algimate Modified Alginate Complex Gewicht 2 g 1 g 120 mg 130 mg 1,5 g 750 mg %ADH <1% 4% 5% 4% ** **
** (ADH) Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld Overige ingrediënten: Plantaardige capsules (natuurlijke plantaardige cellulose, water), stearinezuur, magnesium cellulose, siliciumdioxide Allergieinformatie: gluten- & allergeenvrij, vegetarisch / veganistisch veilig. Inhoud: 180 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Dit product heeft geen bekende bijwerkingen of giftigheid bij langdurig gebruik. Aanbevolen wordt om dit product te gebruiken tenminste 30 minuten voor of na de inname van andere voedingssupplementen of geneesmiddelen, in verband met het binden van de voedingsvezels en het beïnvloeden van de absorptie. Klinisch zijn er geen minerale tekortkomingen geconstateerd, maar zoals met alle reinigende middelen, wordt het aangeraden om multivitaminen/mineralen supplementen te gebruiken voor een extra nutritionele ondersteuning. Indien u borstvoeding geeft, zwanger bent of een zwangerschap overweegt, dient u uw voorschrijver te raadplegen voor gebruik.