Oh Aches! Tallow Balm 59ml

€ 27,50
Op voorraad
SKU Oh Aches! Tallow Balm

Spierbalsem met enkel natuurlijke ingedriënten als de levertraan en boterolie van Green Pasture.
De Oh Aches! Tallow Balm zorgt voor een kalmerende werking op uw spieren.

59ml

Omschrijving

Oh Aches! heeft een milde, verkoelende mentholgeur die helemaal niet overweldigend is. De etherische oliën doen de balsem niet alleen heerlijk ruiken en neutraliseren de geur van de zeer therapeutische talg- en visolie. 

De balsem is gemaakt met de uitzonderlijk therapeutische levertraan en boteroliën van Green Pasture. Vooral de skate-leverolie helpt de balsem diep te penetreren en alle voordelen van de dierlijke oliën en essentiële oliën.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Vintage Traditions
Gebruik
Smeer 1 á 2 keer per dag een klein beetje balsem op uw huid en masseer dit in.
ingredients
Talg van 100% grasgevoerde koeien, Green PastureTM Oils (Blue IceTM Fermented Cod Liver Oil, Blue IceTM Fermented Skate Liver Oil, X-FactorTM Gold Concentrated Butter Oil), therapeutische etherische oliën (wintergroen, pepermunt, limoen, zwarte spar, citroengras, valeriaan, kruidnagel, mirre).
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van vis – pacifische kabeljauw (gadus macrocephalus). Mogelijke sporen van vis, schaaldieren, noten, melk en soja. Na openen donker, droog en koel bewaren. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.