Levertraan, Visolie, Boterolie - Blue Ice Calm Balm

€ 13,00
Op voorraad
SKU 206

De Calm Balm is een crème.
Deze samenstelling zorgt voor een goede opname via uw huid.

Inhoud: 49,5 gram

Omschrijving

Blue Ice Fermented Cod Liver Oil Calm Balm.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Green Pasture
Gebruik
Voor volwassenen en kinderen ouder dan 2 jaar. Masseer de balsem op gevoelige plaatsen niet vaker dan drie keer per dag.
ingredients
Ingrediënten: Karité boter, x-factor gold high vitamin boterolie (melk), blue breeze organische kokosolie, blue ice gefermenteerde levertraan van de kabeljauw (vis), bijenwas, eucalyptus olie, kamfer, cranberry olie, menthol, pepermunt olie en rozemarijn olie. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van melk en vis. Inhoud: 49,5 gram.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Vrij van conserveringsmiddelen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van melk en vis. Buiten bereik van kinderen bewaren. Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd oogcontact, niet voor oraal gebruik, gebruik niet in combinatie met strakke bandages, in neusgaten, op wonden of beschadigde huid, in of in de buurt van de ogen, niet van toepassing op geïnfecteerde of open wonden.