HonoPure

€ 82,50
Op voorraad
SKU 2503

HonoPure is een gemaakt met 98% pure Honokiol, gewonnen uit de bast van de boom Magnolia Officinalis.

Vegan – Glutenvrij – Allergenenvrij

Inhoud: 120 capsules

Omschrijving

HonoPure

    • Gluten- & Allergeenvrij, vegetarisch / veganistisch veilig
Meer informatie
Meer informatie
Merk
EcoNugenics
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Voor gebruik in de ondersteuning van goede gemoedstoestand en ontspanning, neem 1 tot 2 keer per dag 1 capsule tijdens de maaltijd. Voor gebruik in de ondersteuning van de celgezondheid, neem 1 tot 3 keer per dag 2-4 capsules tijdens de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
ingredients
Samenstelling (per 4 capsules) % RI**
HonoPure® (98% Honokiol extract van Magnolia officinalis) 1 g
** (RI) Referentie Inname is niet vastgesteld
Overige ingrediënten: Tapioca zetmeel (vulmiddel), plantaardige capsule (plantaardig cellulose,water), stearinezuur (smeermiddel), plantaardig cellulose (vulmiddel), siliciumdioxide (glijmiddel). Allergieinformatie: gluten- & allergeenvrij, vegetarisch / veganistisch veilig.
Inhoud: 120 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Gevoelige personen kunnen een licht slaperig gevoel ervaren na inname. Indien er sufheid optreedt, niet autorijden en het werken met machines stagneren totdat u zich weer alert voelt. Slaperigheid en sufheid kan worden vergroot door alcoholinname, slaapmiddelen en kalmeringsmiddelen. In minder dan 1% van alle gevallen kan huiduitslag of jeuk optreden. Stop het gebruik en de uitslag zal binnen 24 tot 48 uur verdwijnen. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. HonoPure vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. 100% natuurlijk, gluten- en allergenenvrij, vegetarisch / veganistisch veilig. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.