Gefermenteerde Levertraan Blue Ice Fermented Skate Liver Oil - Spicy Orange 180ml

€ 36,00
Op voorraad
SKU 223

Gefermenteerde rog levertraan in sinaasappel smaak (spicy orange) ter ondersteuning van het immuunsysteem.
Blue Ice Fermented Skate Liver Oil, oftewel rog visolie, biedt veel voedingsstoffen, gelijk aan Blue Ice Fermented Cod Liver Oil. Het is een geweldige bron aan de vitaminen A en D,  de uit natuurlijke bron omega vetzuren (3, 6, 7, 9) en de belangrijkste telgen uit de omega 3 familie, EPA en DHA.

Inhoud: 180 ml

  • Koop 3 voor € 35,00 en bespaar 3%
  • Koop 6 voor € 34,00 en bespaar 6%
Omschrijving

Aan de hand van een eeuwenoud traditioneel recept, heeft Green Pasture haar eigen methode voor fermentatie ontwikkeld. Deze lacto-fermentatie maakt geen gebruik van hitte of koolstoffilters. Daardoor blijven de van nature aanwezige vitaminen A en D behouden en de fragiele onverzadigde vetten DHA en EPA in de levertraan onaangetast. Dit proces van fermentatie zorgt voor de natuurlijke licht bruine kleur van de olie. De gefermenteerde rog levertraan is een visolie gemaakt van een kraakbeenvis. Deze levertraan biedt een compleet aanbod van voedingsstoffen op eenzelfde wijze als de meer algemene kabeljauwlevertraan. In tegenstelling tot haailevertraan (eveneens kraakbeenvis) is de rog levertraan rijk aan vitamine A, D, E en K, biedt een volledig gamma aan omega vetzuren, plus unieke voedingsstoffen ook aanwezig in haailevertraan, zoals chondroïtine, squaleen en alkoxglycerols.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Green Pasture
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Volwassenen: 1 maal daags een halve theelepel innemen. Kinderen: 1 maal daags een kwart theelepel innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
ingredients
Ingrediënten: Olie uit gefermenteerde lever van de rog (vis), biologische sinaasappel-, citroen– en kruidnagelolie (aroma). Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van vis. Inhoud: 180 ml.  
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van vis. Mogelijke sporen van vis, schaaldieren, noten, melk en soja. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Blue Ice Fermented Skate Liver Oil vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.