Epi-Shield

€ 16,50
Op voorraad
SKU 272

Epi-Shield is een balsem dat helpt om de huid te hydrateren en te verzorgen. Het bevat Lauricidin, een ingrediënt afkomstig van kokosolie. Epi-Shield werkt als een schild voor de huid. Het hydrateert, is eenvoudig aan te brengen en geurvrij.

Inhoud: 113 gram

Inhoud: 113 gram 

Omschrijving

Epi-Shield werkt als een schild voor de huid. Het hydrateert, is eenvoudig aan te brengen en geurvrij. U kunt Epi-Shield gebruiken bij: – Een droge, schilferige, gebarsten of beschadigde huid – Bij zonnebrand – Vochtarme huid of roodheid – Jeukende en schrale huid – De babyhuid bij luieruitslag – Voor nazorg bij het tatoeëren 

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Lauricidin
Gebruik
Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Gebruiken als een hydraterende balsem voor occasionele droge, schilferige, uitgedroogde of schrale huid. Huid wassen met warm water. Dep de huid droog met een zachte handdoek. Breng Epi-Shield royaal aan op de huid en masseer zachtjes in. Epi-Shield tweemaal daags aanbrengen.  
ingredients
Ingrediëntenlijst: Lauricidin (glycerolmonolauraat), melkzuur, propyleenglycol monocaprylat, witte vaseline USP, lanoline, bijenwas, C12-C15 alkyl benzoaat, cetylalkohol. Inhoud: 113 gram
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen bewaren.