Blue Ice Fermented Cod Liver Oil 120 capsules

€ 36,00
Op voorraad
SKU 221

Gefermenteerde levertraan dient ter ondersteuning van het immuunsysteem.
Blue Ice Fermented Cod Liver Oil, oftewel kabeljauw visolie, biedt veel voedingsstoffen. Het is een geweldige bron van de vitaminen A en D, omega vetzuren en de belangrijkste telgen uit de omega-familie EPA en DHA.

Inhoud: 120 capsules

  • Koop 3 voor € 35,00 en bespaar 3%
  • Koop 6 voor € 34,00 en bespaar 6%
Omschrijving

Kabeljauwlevertraan of Cod Liver Oil (CLO) is altijd een standaard supplement geweest in de traditionele Europese cultuur. Het voorzag in de behoeften aan de vitaminen A en D. Aan de hand van een eeuwenoud traditioneel recept, heeft Green Pasture haar eigen methode voor fermentatie ontwikkeld. Deze lacto-fermentatie maakt geen gebruik van hitte of koolstoffilters. Daardoor blijven de van nature aanwezige vitaminen A en D behouden en de fragiele onverzadigde vetten DHA en EPA in de levertraan onaangetast. Dit proces van fermentatie zorgt voor de natuurlijke licht bruine kleur van de olie. Blue Ice Fermented Cod Liver Oil, oftewel kabeljauw visolie, biedt veel voedingsstoffen. Het is een geweldige bron van de vitaminen A en D en de uit natuurlijke bron omega vetzuren (3, 6, 7, 9) en de belangrijkste telgen uit de omega 3 familie, EPA en DHA.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Green Pasture
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Volwassenen: 2 maal daags 1 capsule innemen. Kinderen: 1 maal daags 1 capsule innemen.   De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
ingredients
Ingrediëntenlijst: Olie uit gefermenteerde lever van de kabeljauw (vis), verdikkingsmiddel: bijenwas, capsule: plantaardige cellulose.   Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van vis – pacifische kabeljauw (gadus macrocephalus). Inhoud: 120 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van vis – pacifische kabeljauw (gadus macrocephalus). Mogelijke sporen van vis, schaaldieren, noten, melk en soja. Na openen donker, droog en koel bewaren. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Blue Ice Fermented Cod Liver Oil vormt geen vervanging van een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.